Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester United Vs Liverpool: ένα «special» παιχνίδι για τον «special one»

Manchester United Vs Liverpool: ένα «special» παιχνίδι για τον «special one»

Στο παιχνίδι με την Liverpool αναφέρθηκε ο προπονητής της Manchester United, ο «special one», José Mourinho και παραδέχτηκε πως κάθε αγώνας με την ομάδα του Merseyside είναι μια «special» περίσταση.

Η ομάδα του Manchester επέστρεψε στην δεύτερη θέση (την οποία είχε χάσει προσωρινά από τη Liverpool) μετά το θετικό αποτέλεσμα που έφερε επί της Chelsea στο Old Trafford. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλάει ανοιχτά για το παιχνίδι με τη Liverpool, που αποτελεί «σταθμό» για την εδραίωση της δεύτερης θέσης στη φετινή Premier League: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογό μου το ματς αυτό. Και φυσικά όλοι ξέρουν πως εγώ δεν είμαι το σημαντικότερο πράγμα σε αυτή την περίπτωση. Είναι τέτοιος ο τρόπος που λειτουργώ. Όπως και στο ματς με την Chelsea. Δεν θα έλεγα ποτέ: [Πρέπει να αποδείξω στην προηγούμενη μου ομάδα αυτό και εκείνο]».

Ο "special one" φαΐ το παιχνίδι με τη Liverpool.
Ο «special one» για το παιχνίδι με τη Liverpool.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πως νιώθει όταν έχει ως αντίπαλο προηγούμενα του clubs: «Για κάθε club που έχω αφήσει, είτε με δική μου απόφαση είτε του διοικητικού συμβουλίου-κάτι που έκανε η Chelsea για παράδειγμα-, έχω καλά συναισθήματα. Παρόλα αυτά, δεν έχω παίξει ποτέ εναντίον της Inter από τότε που έφυγα. Αλλά έχω έρθει αντιμέτωπος με Porto, Real Madrid και Chelsea, και το συναίσθημα είναι καλό, αλλά όχι [special]»

Να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι των «Reds» με τους «Red Devils» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Old Trafford.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com